Nettl websites

Voor jou op maat gemaakte mobiele, tabletvriendelijk en responsive website in één

Jouw website…

 

 

Is je online visitekaartje voor de wereld. Het is een essentieel onderdeel van je bedrijf en biedt een mooie kans om de juiste indruk achter te laten voordat klanten met je gesproken hebben. Duizenden potentiële klanten zoeken online, het is daarom cruciaal om een betrouwbare, uitnodigende en veilige website te hebben. Laten we samen jouw website maken.

j

Gemakkelijk aan te passen

Jouw website heeft een ingebouwd content management systeem. Beheer teksten en afbeeldingen eenvoudig en pas dit zelf aan, zonder kosten en zonder moeite!
U

Zoekmachine klaar

Elke website is zoekmachine klaar vanaf het
begin. Het hoger komen in de zoekmachine rankings heeft consistentie, vaardigheid en tijd nodig. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Gebouwd om te groeien

Onze websites zijn gebouwd op een stevig fundament. Onze aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en verschillende extensies kunnen toevoegen wanneer je dat wilt. Je hoeft niet alles gelijk in één keer te doen, wanneer je bedrijf groeit, kan de website meegroeien.

One page websites

Op deze soort websites staat alle content en functionaliteit op één lange webpagina. Vanuit de navigatie, die vaak bovenaan zichtbaar blijft staan, word je niet doorgeleid naar een nieuwe pagina maar naar een andere locatie op dezelfde webpagina. Je kunt deze locatie ook bereiken door te scrollen of te swipen.

One page sites zijn vaak goed doordachte sites die zo ingericht zijn dat de bezoeker snel een overzichtelijk aanbod krijgt, zij het over een bedrijf of een product. Ze worden niet hoofdzakelijk ingezet voor reclame- of marketing campagnes en tijdelijke websites, maar hebben hun weg gevonden naar de commerciële bedrijven.

 

 

Responsive

Onze populaire websites zijn altijd responsive – deze ‘vloeibare indeling’ past zich aan naar ieder device. Met meer dan de helft van de bezoekers die tegenwoordig op hun mobiele telefoon surfen, zal een responsive, mobielvriendelijke website de kans vergroten op meer klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, mooie, functionele – maar bovenal mobielvriendelijke websites om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. We helpen je graag verder met het ontwerpen van een mooie website. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak…

Enthousiast geworden? Of heb je vragen?

Neem contact met ons op via het formulier of bel ons op 010 – 302 72 46

 

Webdesign bureau

Adresgegevens

Nettl Capelle
Rivium Boulevard 301
2909 LK Capelle aan den IJssel
Nederland

+31(0)10 302 72 46
info@nettlcapelle.nl
www.nettlcapelle.nl