De Nettl werkwijze

Wij gaan pas verder als jij tevreden bent!

Onze werkwijze

1. Kennismakinggesprek

Allereerst gaan we samen kijken naar wat je precies wilt. Tijdens dit gesprek zullen wij meedenken met jou en de mogelijkheden bespreken. Samen zullen wij ideeën bespreken en sites bekijken die jij aantrekkelijk vind.

2. Grafisch ontwerp

De eerste stap naar jouw website. Wij maken een concept met foto's en teksten. Als het eerste concept klaar is zullen we contact met jou opnemen om het te bespreken. In dit gesprek zullen wij eventuele aanpassingen doorspreken en daarna doervoeren.

w

3. Aanleveren content

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, vragen wij je om foto's en teksten naar ons te sturen die wij gaan gebruiken voor de website. Heeft u geen goede foto's? Dat is geen probleem. Wij zullen als extra dienst professionele foto's uitkiezen die goed bij jouw bedrijf passen.

4. Aanpassen en opleveren

Vervolgens zullen wij de aanpassingen de wij hebben besproken doorvoeren. Nadat wij dit hebben gedaan zullen wij contact opnemen om de aanpassingen door te spreken.

5. Live gaan van de website

Als jij hebt aangegeven dat je volledig tevreden bent met de site zullen wij de website publiceren. Als dit gebeurd is zullen wij structureel contact houden met je om de website optimaal te laten blijven voor jou en jouw klanten.

6. Evaluatiegesprek en training

De site is live gegaan! Na dit mooie moment zullen wij nog een keer afspreken voor een evaluatiegesprek en een korte traning over de site. In dit gesprek zullen we ook bespreken wat de toekomstplannen zijn van de website.

Webdesign bureau

Adresgegevens

Nettl Capelle
Rivium Boulevard 301
2909 LK Capelle aan den IJssel
Nederland

+31(0)10 302 72 46
info@nettlcapelle.nl
www.nettlcapelle.nl