Nettl Concierge

Hulp met beheren, mentoren en social media opzetten

Onderhoud

We helpen je je site beheren op een regelmatige basis zodat deze relevant blijft en meebeweegt met de technische online ontwikkelingen.

i

Mentor

Je site wordt gebouwd op een populair platform en komt met een admin omgeving om het te beheren. Wij willen jou daar graag bij helpen.

v

Socialiser

Hulp nodig met het opzetten van een Facebook pagina, Twitter profiel of LinkedIn account? Laat ons het doen of we laten je zien hoe het moet.

Hosting

Een Nettl website zal worden gehost op het cloud platform van Nettl, aangedreven door AWS. Dit maakt gebruik van een stabiel en veilig netwerk waar onder andere bekende namen zoals Netflix, Pinterest, Expedia en Amazon op draaien.

Het starten van je website is maar het begin. Om traffic te genereren, is het belangrijk om je website, widgets en plugins up-to-date te houden. Het toevoegen van extra functies, nieuwe inhoud of pagina’s vereist bepaalde vaardigheden. Natuurlijk kunnen wij ook aanpassingen en dergelijke voor je verwerken. Hier zitten gevarieerde kosten aan verbonden afhankelijk van het type aanpassing dat gewenst wordt.

Of je maakt gebruik van onze Nettl :conciërge service. In plaats van te betalen per uur, taak of incident, kun je met Nettl :conciërge voor een vast laag maandbedrag gebruik maken van onze kennis.

Nettl :conciërge geeft je directe toegang en een snelle reactie. Het fungeert daarnaast als een nuttige herinnering dat je website regelmatig voorzien moet worden van updates. Dit alles om de vindbaarheid en relevantie te behouden en vergroten.

Als je van deze dienst gebruik wilt maken, bespreken wij dit graag met je. Wij zullen je een pakket aanbieden dat aansluit op jouw behoeften.

Webdesign bureau

Adresgegevens

Nettl Capelle
Rivium Boulevard 301
2909 LK Capelle aan den IJssel
Nederland

+31(0)10 302 72 46
info@nettlcapelle.nl
www.nettlcapelle.nl